12-02-10

drie maanden...

En de tijd is weeral voorbij gevlogen.

Ons prinsesje is drie maanden oud!  Niet te geloven hoe ons hulpeloze babietje is gegroeid en veranderd en hoeveel dingen ze ondertussen geleerd heeft.

Ze kan nu al mooi brabbelen en lachen, verschillende geluidjes maken, haar hoofdje mooi rechtop houden, speeltjes vasthouden, zich optrekken aan m'n handen tot ze op haar voetjes staat, belletjes blazen, ...

Mijn moederhart barst van trots hoor!

Ik geniet nu ook ten volle van het moederschap en begin mijn kleintje al goed te kennen, de hongertekens, voortekens van vermoeidheid, interpretatie van de kreuntjes en huiltjes.  Had me niet kunnen inbeelden dat ik het zo snel onder de knie zou krijgen!

Natuurlijk zijn er ook mindere dagen, maar ik zou nooit kwaad kunnen worden op ons wondertje. Ze is nog zo klein en hulpeloos.

Komend weekend is ook het weekend van haar doopsel, toch weer een mijlpaal dat we bereiken.  Is al zo lang gepland en naar uitgekeken!

De borstvoeding loopt als een trein, 's nachts gunt ze mama en papa de nodige rust (met vannacht het record van 9 uur slaap!)

Mijn dagen zijn goed gevuld, met hoofdzakelijk genieten van mijn kleine schat, niet te geloven dat in theorie mijn zwangerschapsverlof er al op zit.  Gelukkig heb ik nog enkele verlofdagen tegoed om nog extra lang thuis te blijven.

Tot slot nog een recente foto van ons prinsesje:

miniDSC00791

11:20 Gepost door ***K*** in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |