21-12-09

Kerste-kindje

kerst1

 

Dit zal zo ongeveer mijn gelukkigste kerst ooit worden!  Want wij kunnen immers vieren met ons kindje erbij!  Een grote droom die in vervulling komt en waar we nu echt ten volle van kunnen genieten.

Een schat van een prinsesje, op en top gezond, goed eten en momenteel voldoende slapen.  Mama en papa zijn zo gelukkig met z'n drietjes!

kerst2

 

Amberspeelmat

VROLIJK KERSTFEEST EN GELUKKIG NIEUWJAAR!

16:05 Gepost door ***K*** in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

12-12-09

babygeluk

Ons wondertje is ondertussen vijf weken jong!  Ik kan niet zeggen dat het vlug vooruit gegaan is, want de voorbije weken waren niet makkelijk.  maar dit zal voor elke jonge mama wel zo zijn....

Het is een voortdurende zoektocht in doolhof om te weten wat je kindje nodig heeft en je weet nooit of je succes geboekt hebt.

Maar uiteindelijk, al bij al, kan ik alleen maar terugkijken en zeggen dat ik zielsgelukkig  ben met wat ons is overkomen.

De huilbuien, de slapeloze nachten, de eindeloze stroom luiers, het veelvuldig willen eten, het weegt allemaal niet op tegen wat ik in de plaats kreeg.  Een echt klein mensje, met kleine handjes en ienie mienie voetjes, een lief gezichtje met pruillipje en een zachte blik in haar oogjes!  De manier waarop ze al op mama reageert en met haar handjes mijn vingers of mijn borst vasthoudt, is om bij weg te smelten!

Met de nodige dosis relativeringsvermogen en heel veel optimisme komen we de dagen door en proberen we alleen nog maar terug te kijken op het positieve.  Hoewel het soms niet makkelijk is...

De eerste weken kwam de borstvoeding niet goed op gang en wou ze (vooral s' avonds) heel veelvuldig drinken.  Echt niet normaal, uren zat ik er mee aan de zetel gekluisterd omdat ze altijd maar 'vroeg' naar die borst... ;)

Uiteindelijk is dat ook allemaal vanzelf in orde gekomen en ben ik al blij dat ze drie uur na elkaar slaapt en ook zo lang tussen twee voedingen wil laten.  De ene dag is de andere niet.

En ondertussen merk ik dat we vijf weken verder zijn, kerst en nieuwjaar voor de deur staat en we zo in het nieuwe jaar zullen stappen! Met z'n drietjes.... zaaaaaalig toch!

13:06 Gepost door ***K*** in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |