17-04-09

eerste foto

Hier is ie dan: de allereerste afbeelding van ons ukkie:

IMG

Op en zwangerschapsduur van 9 weken e 5 dagen is ons ukkie momenteel 2,89cm groot.

De dokter wees het hoofd en de voetjes aan, maar dat was voor ons nog niet herkenbaar.  Het hartje klopte ook, hebben het jammer genoeg niet gehoord.

We voelden ons plots weer trotse mama en papa in sfeer.

Het bezoek bij onze nieuwe gyn verliep zeer vlot.  Sympathiek persoon en ik heb er wel vertrouwen in.  Natuurlijk blijft zo een dokter vrij onpersoonlijk en afstandelijk, maar we kregen de informatie die we wensten.

De dokter wou nog wel enkel bloedtesten laten doen, onder andere op schildklierhormoon, wat bij mij toch wel opgevolgd moet worden.  Maar liefst weer 6 buisjes bloed werden afgetapt.

Binnen Twee weken mogen we terug voor de nekplooimeting.  Ben er wel benieuwd naar.  Op zich maken we ons geen zorgen voor mongolisme, maar je kan toch maar beter een beetje laten testen.

Daarna de schildklier.  Bleek dat we een afspraak moesten maken met de endocrinoloog van het ziekenhuis.  Het secretariaat belde voor een afspraak, en wonder boven wonder konden we onmiddellijk gaan doordat een patiënt weggevallen was.

Dus, het hele terrein van het ziekenhuis afgestapt (is een dorp op zich het UZG) en weer een nieuwe dienst 'verkend'.

Op zich was daar ook niets zorgwekkends te melden.  Even echo genomen van de schildklier, die er perfect normaal uitzag.  Toch nog maar even extra bloedwaarden laten controleren en we zijn weer helemaal geïnspecteerd!

Nu zijn we weer voor een tijdje gerustgesteld.  De misselijkheid en vermoeidheid is weer meer frequent aanwezig, dus dat is ook een extra zekerheid.

Stilaan beginnen we mee in de toekomst te kijken en plannen.  Ik kan niet wachten tot de 12 weken grens gepaseerd is, en daarna.... op naar de 20 weken zeker.

Ik verlang nu al zo naar mijn beebje...

 

20:21 Gepost door ***K*** | Permalink | Commentaren (0) | Tags: echo |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.