13-04-09

Vrolijk paasfeest

Het paasweekend heeft nog altijd vreugde gebracht.

Ik krijg meer en meer een goed en gelukkig gevoel bij m'n zwangerschap.  Soms denk ik nog wel eens dat ik weer tè positief ben, maar over het algemeen ben ik al volop bezig met het zwanger zijn.

Nu we de 9 weken al gepasseerd zijn, vonden we het een goede gelegenheid voor onze mama's in te lichten.  We hebben ze dus samen met mijn zus uitgenodigd voor een paasetentje.

Bij de aperitief kwam dan mijn verrassing.  Een klein paashaasje met geschenkzakje verborg kleine babysokjes.  Terwijl de mama's nieuwsgierig naar hun cadeautje keken, kon ik mijn zenuwen niet bedwingen. 

De blijdschap en vreugde waren overweldigend!  Het was een super emotioneel moment en de tranen vloeiden. 

Ik heb ze wel aan het verstand gebracht dat ik nog heel voorzichtig ben en het nog aan niemand anders wil vertellen.  Zwijgplicht is dus nog even aan de orde.

Het is wel al een hele opluchting om het nu kwijt te kunnen, want voor sommige zaken heb ik toch al naar excuses moeten zoeken en op de duur kwam het vuur toch tot aan mijn schenen :)

Ik tel nu volop af naar het gynaecoloog bezoek en de echo van vrijdag 17 april en daarna... de 12 weken grens en hopelijk kan ik dan andere mensen mijn vreugdevol nieuws meedelen.

Ondertussen blijf ik uiteraard mijn lotgenoten steunen en hoop en duim ik met hen mee voor een goed resultaat.  Ik weet maar al te goed hoe het aanvoelt om constant teleurgesteld te zijn en te leven tussen hoop en wanhoop.

Die kinderwens is zo overheersend.  Op de duur gaat je hele leven er om draaien. 

Eens je zwanger bent, en de baby er is, zal je hele wereld ook nog eens rond je kindje draaien.

Ooh, wat kijk ik er naar uit!

20:31 Gepost door ***K*** in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: zwanger, blij |  Facebook |

Commentaren

Nog 2 keer slapen En de volgende echo is er al..
Fijn dat je aan je lotgenootjes blijft denken.
Ik hoop hier overmorgen weer een mooi evrlsagje te mogen lezen.

Gepost door: Mom to be | 15-04-09

De commentaren zijn gesloten.